Empties Updates,  Project Pan

Empties Update November 2021

Welkom in mijn online beautyhoekje! Leuk dat je er (weer) bent!

Het is weer tijd voor een empties update! Ja ik weet het, het is officieel nog november (vandaag nog), maar omdat ik vandaag toch niks meer opmaak praat ik je alvast bij wat betreft mijn opgemaakte producten voor de maand november, ik hoop dat je dat niet erg vindt.

Vorige maand had ik 7 (!) producten op weten te krijgen, alleen in juni heb ik zoveel producten opgekregen. Ik had in mijn vorige empties update blog al voorspelt dat ik deze maand een stuk minder producten op zou krijgen,en dat is (helaas) ook uitgekomen. In november heb ik welgeteld 1 product opgemaakt. Maar weet je, iets is beter dan niets, en ik heb zeker progressie met andere producten gemaakt! Voor nu dus een vrij korte blog met een mini-recensie van het product dat ik heb opgemaakt. Omdat ik ook de bodem heb geraakt in een ander product vertel ik daar ook kort over, dan is deze ultrakorte blog toch een stukje minder ultrakort.

E.l.f. Ultra Precise Brow Pencil – Neutral Brown (€7)

Dit wenkbrauwpotlood van E.l.f. Cosmetics is een ontzettend fijn potlood, zeker voor de prijs! E.l.f. Cosmetics is te koop bij de Douglas, waar ze regelmatig (digitale) koopavonden hebben waardoor het potlood nog goedkoper wordt. De kleur ‘Neutral Brown’ is perfect voor mijn wenkbrauwhaarkleur. Het potlood is goed gepigmenteerd en je kan er mooie je wenkbrauwen mee invullen! Ik heb laatst een wenkbrauwpotlood van Anastasia Beverly Hills gekocht, maar als die op is ga ik zeker weer dit potlood kopen!

Iconic London Day to Slay Palette (€58)

Goed, officieel heb ik dit palet niet opgemaakt (zou wel heel tof zijn als dat een keer zou lukken), maar ik heb deze maand wel de bodem geraakt bij de kleur ‘in the nude’ (links bovenin) en dat vond ik toch leuk om te vermelden. Het is best lastig om de bodem te raken in oogschaduw, helemaal als je veel oogschaduwen hebt! Dit palet is een heel fijn neutraal palet waar je mooie looks voor overdag mee kan maken. Hij is helaas niet meer te koop (ik kan hem in ieder geval niet meer vinden online), maar mocht je hem nog ergens kunnen vinden zou ik hem zeker meenemen!

Heb jij deze maand producten op weten te krijgen? Ik vind het jammer dat ik je niet meer opgemaakte producten kan laten zien. Hopelijk is de empties update van december wat meer gevuld, maar je weet wat ze zeggen “slow and steady wins the race”!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.