Beauty

Review: Goodiebox September 2021

In mijn reveal blog over de Goodiebox van september 2021 had ik beloofd om je op de hoogte te houden van mijn ervaringen met de producten. Nu, een paar weken later, vertel ik je over mijn ervaringen met de producten die ik gebruikt hebt.

Emité Cosmetics – Diamond Heart Base Primer (35ml voor €40)

Dit product heb ik, zoals verwacht, niet gebruikt. Producten die ik niet gebruik houd ik apart om te doneren aan de blijfgroep, een organisatie die helpt om huiselijk geweld te stoppen. Deze primer ligt netjes klaar om naar de blijfgroep te gaan.

Niré Beauty – 135 Face and Body Kabuki Brush (€14,50)

Deze kwast is de nieuwe aanwinst in de Niré Beauty familie. Volgens Niré Beauty kan de kwast voor foundation, bronzer, blush en zelfs highlighter gebruiken! Ik heb hem gebruikt voor foundation, maar daar vind ik de kwast te zacht/los voor. Ik houd meer van foundation kwasten waarbij de haartjes dichter op elkaar zitten, waardoor de kwast wat steviger wordt. Voor blush is de kwast wel fijn. Ook denk ik dat de kwast, door het formaat, fijn is om mee te nemen om je poeder bij te werken. Voor normaal gebruik thuis vind ik het wat minder prettig dat de kwast geen normale steel heeft. Het maakt het vasthouden lastig, waardoor ik voor mijn gevoel minder goed controle heb over wat waar en hoe ik mijn make-up aanbreng.

Corps Volatiles – Encapsulated Sun (10ml voor €25)

Ik vind het ontzettend leuk dat goodiebox eens een parfum in de box heeft gedaan. Helaas vind ik hem echt vreselijk ruiken (ik heb een beetje in de dop gespoten). Ook dit product gaat, zoals verwacht, in de doneerbak voor de blijfgroep.

Starskin VIP 7 Second Luxury All Day Mask (1 voor €2,25)

Het idee van dit masker is leuk, ondanks dat ik bij voorbaat al niet geloofde dat een klein maskertje je gehele gezichtsroutine kan vervangen. Ik heb hem zeker gebruikt (ik post er nog een wat uitgebreidere recensie over). In het kort: leuk idee, maar het werkt voor geen meter (voor mij dan). Het serum prikt een beetje op mijn huid, en zelfs een paar uur nadat ik het maskertje heb gebruikt plakt mijn gezicht als een malle. Ik blijf maar lekker bij mijn gezichtsroutine.

Lavish Care Shower Gel – Banana (300ml voor €3)

Tsja, hoeveel kun je over een douchegel van €3 zeggen? Hij ruikt naar Haribo banaantjes, ook onder de douche, en je kan er lekker je lijf mee schoonmaken. De geur blijft (gelukkig) niet echt hangen. Voor de prijs is het een prima douchegel, niet super bijzonder, maar ook niet ontzettend slecht. Het is een leuke afwisseling met de rituals shower foams die ik ook wel eens gebruik.

Lottie London AM to PM Retractable Eyeliner – Espresso (€5,95)

Jawel, Jolanda heeft zowaar de eyeliner geprobeerd! Het verbaasde mij dat het ook nog eens lukte om niet één maar twee wings te zetten die ook nog eens op elkaar lijken. De kleur is ontzettend mooi. De liner zelf werkt prima, al vind ik hem een beetje stroef op de huid. Gelukkig is daar goed mee om te gaan. Omdat ik wat meer wil oefenen met wings zetten heb ik ook een eyeliner pen gekocht. Deze eyeliner heeft mij het vertrouwen gegeven dat het echt mogelijk is voor mij om een goeie, mooie wing te plaatsen!

Conclusie: van twee producten wist ik eigenlijk al dat ik ze niet ging gebruiken, en dat heb ik ook niet gedaan. Kwasten zijn altijd leuk om te krijgen, net als maskers. De douchegel is prima, maar vooral de eyeliner heeft mij positief verbaast. Deze Goodiebox review is de eerste, maar ook gelijk de laatste die ik zal schrijven: na het bestellen van de Goodiebox adventskalender heb ik mijn abonnement opgezegt. Ik zal zeker nog een blog wijden aan de adventskalender, maar verder vind ik het eigenlijk wel prima zo. Ik heb nog meer dan genoeg producten (zoals je kon zien in mijn organisatie blog), en ik wil komend jaar gebruiken om wat meer op te maken, en wat bewuster producten te kopen die ik ook echt ga gebruiken. Dit ga ik natuurlijk pas doen na de adventskalenders, die zijn echt veels te leuk om te laten liggen!

Aantal sterren:

Waardering: 2.5 uit 5.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.