Project Pan,  Project Pan Updates

Update september 2021

Er is weer een maand voorbij, en dus heb ik weer een Project Pan update voor je! Toen september begon wist ik dat er een paar producten bijna op waren, en dat is ook uitgekomen. In september heb ik vier make-upproducten opgemaakt. Gezichtsverzorging ga ik vanaf 2022 bijhouden in deze updates: als het even kan houd ik mijn aanpak over een jaar consistent zodat ik een leuke vergelijking kan maken. Ik heb weer een klein overzichtje voor je met de producten en een mini recensie.

Affect Transparent Skin Luminizer Pearl Powder (€9.63). Deze setting poeder moet ervoor zorgen dat je make-up langer blijft zitten en zorgt voor een lichte glans. Ik ben geen fan van glans (hallo gecombineerde/vette huid), maar omdat hij in een adventskalender zat wilde ik hem toch proberen. Het glansaspect van deze poeder viel (gelukkig) mee. Wel vond ik dat de mijn make-up niet perse langer bleef zitten. Daarnaast oxideert de poeder echt gigantisch, waardoor mijn huid wat donkerder werd dan dat hij was. Ik ben blij dat hij op is, en ik weer met mijn favoriete poeders (Laura Mercier en Fenty Beauty) verder kan.

Basic Beauty Smooth + Blur Primer (€16). Het idee van een primer is dat deze je huid voorbereidt op make-up, en ervoor zorgt dat je make-up langer blijft zitten. Deze primer zou ook een “blurring” effect moeten hebben, maar daar was weinig van te merken. De primer deed welgeteld niks, en zorgde er eigenlijk alleen maar voor dat mijn make-up ging klonteren. Gelukkig ging ik er snel doorheen, en kan ik dit fiasco snel vergeten.

Figs and Rouge Wonder Love Charm (€40.45). Deze vloeibare highlighter is op je hand erg mooi, maar op mijn gezicht zie ik er niks meer van. Door dit product ben ik er ook achter gekomen dat ik geen fan ben van vloeibare highlighters. Ik vind ze lastig aan te brengen, en eenmaal aangebracht zie ik hem eigenlijk totaal niet. Heb het product zo ver mogelijk opgemaakt, en ik ben blij dat ik er vanaf ben.

NYX Micro Brow Pencil – Ash Brown (9.63). Dit wenkbrauwpotlood deed op zich zijn werk: de kleur wat een tikkeltje te warm, maar er was prima mee te werken. Op zich is het een prima potlood, maar het is niet mijn favoriet. Op de een of andere manier verdeelde het product niet mooi over mijn wenkbrauwen. Wellicht is hij wat te waxxerig voor mijn smaak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.