Empties Updates,  Project Pan

Update augustus 2021

Elke maand houd ik bij welke make-up producten ik op heb gemaakt, zo heb je aan het einde van het jaar een mooi overzicht van alles wat je hebt opgebruikt. Augustus is een rustige maand qua opgemaakte producten. Door mijn vakantie (ik draag weinig tot geen make-up op vakantie) heb ik deze maand slechts drie producten opgemaakt. Hieronder een overzichtje met een mini recensie.

De BeeBee Cosmetics Beauty Balm (Medium). Dit is een BB-cream met een lichte dekking en maakt je huid glanzend (“dewy”). Precies hetgeen wat ik niet zoek in een foundation. Hij lag niet lekker op mijn huid, en ik vond ook dat ik er niet echt beter uit zag. Omdat ik het dan wel zonde vind om hem weg te gooien heb ik dit product gebruikt op dagen dat ik geen besprekingen heb. Geen winnaar voor mij.

De Benefit PoreFessional SuperSetter. Ik heb deze mini in een beautybox ontvangen. De maat was precies goed om een idee te krijgen van het product. De mist was erg fijn (ook fijn), en hij zorgde ervoor dat mijn make-up er goed uitzag! Deze ga ik zeker kopen zodra ik door mijn huidige collectie setting sprays heen ben.

De Urban Decay Primer Potion. Wat een fantastische oogschaduw primer is dit! Ik heb er uiteindelijk zo’n anderhalf jaar mee gedaan, dus je krijgt zeker waar voor je geld. Het product is makkelijk aan te brengen en zorgt er echt voor dat je oogmake-up mooier en langer blijft zitten. Ik heb nog 2 oogschaduwprimers, maar daarna ga ik deze zeker weer kopen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.